martes, 25 de febrero de 2014

Educación

Hola! 

Avui us deixo un article que acabo de llegir i m'he sentit molt identificada. Cliqueu a sobre del link:

QUIERO SER MAESTRA

També recomano veure el vídeo que hi ha a continuació de l'article, que també us penjo per aquí. Persones així han de moure el món :)





I'm exited!!! Perquè demà estic convidada a passar un dia a l'escola Asquith Westwood Park serà geniiiiiiiial! Ja us explicaré! 

2 comentarios:

  1. Hola Laia! Sóc la Naila, tinc la teva edat i visc a Italia des que vai acabar educacio infantil. He trovat el teu blog per casualitat buscant info sobre la taula de llum i t'he de felicitar... és nou però és molt interessant! =) Sobretot les experiencies que expliques d'anglaterra.

    Jo també tinc un blog, i m'agradaria fer-te una proposta... t'agradaria participar-hi amb un escrit comparatiu entre l'educacio i les escoles a anglaterra i les escoles a catalunya? A nivell personal m'encantaria poder descobrir quines activitats fan, quines metodologies utilitzen... què tenen de diferent? I si em donessis permis m'agradaria fer un post amb la teva resposta (sempre dient que has estat tu a escriure-ho).

    Et passo el blog: http://comelamettiamo.blogspot.it/

    Si no tens tens o no et ve de gust don't worry =P felicitats igualment pel blog! Un petó des d'italia!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Naila! És una bona idea, la veritat es que ara no tinc gens de temps però en uns mesos serè a Barcelona i podré reflexionar sobre tot això. I sens dubte tindré temps de fer el que em proposes. Així molt ràpid et puc dir que aquí tenen molts més recursos humans. És a dir, que hi ha molts més mestres, molts més professors especialitzats i les ratios són mooolt però que molt més baixes. Per exemple en una clase de 2-3 anys hi ha una mestra cada 4 alumnes. Així que et pots imaginar que ben atesos estan i com poden arribar a cobrir les necessitats individuals de cada infant.

      Seguim en contacte i moltes gràcies per comentar.
      Bella Italia!!

      Eliminar